Υγρά καύσιμα – Βενζίνη

Για τους απλούς καταναλωτές – οδηγούς, ή για επαγγελματίες των μεταφορών, η LPC διαθέτει μια σειρά καυσίμων σε ανταγωνιστικές τιμές, μέσα από ένα διαρκώς διευρυνόμενο δίκτυο πρατηρίων με το σήμα CYCLON  σε ολόκληρη τη χώρα.

Η «οικογένεια» καυσίμων DRIVE MAX απαρτίζεται από τεχνολογικά προηγμένα και σε ανταγωνιστικές τιμές, καύσιμα CYCLON, βενζίνες και πετρέλαια, που διασφαλίζουν την μέγιστη απόδοση του κινητήρα, ενώ η ποιότητά τους αποτελεί εγγύηση για τη βέλτιστη καύση και τα λιγότερα δυνατά κατάλοιπα.

Από τις βενζίνες CYCLON, ξεχωρίζει η σειρά DRIVE MAX που διατίθεται από τον Ιούνιο του 2004.

Η DRIVE MAX UNLEADED παράγεται σε δύο τύπους 96 και 100 RON και περιέχει εισαγόμενα βελτιωτικά πρόσθετα υψηλής τεχνολογίας, που καθαρίζουν, φροντίζουν και συντηρούν τον κινητήρα του αυτοκινήτου, αλλά και προστατεύουν το περιβάλλον. H DRIVE MAX σε κάθε γέμισμα, όχι μόνο αποτρέπει την δημιουργία αποθέσεων στον κινητήρα, αλλά απομακρύνει σε υψηλό ποσοστό και τις ήδη υπάρχουσες, διατηρώντας την μηχανή πάντα καθαρή, εξασφαλίζοντας έτσι μεγαλύτερη απόδοση και επιτάχυνση. Ο καθαρός κινητήρας συντελεί σημαντικά στην οικονομία της κατανάλωσης καυσίμου, στην μακροζωία του λιπαντικού αλλά και γενικά στην προστασία του συστήματος του καυσίμου από την διάβρωση.

Η  σειρά βενζινών DRIVE MAX διατίθεται πανελλαδικά, χωρίς επιβάρυνση τιμής, δηλαδή στην τιμή της συμβατικής ή της 100RON αντίστοιχα, μόνο από το δίκτυο των πρατηρίων με το σήμα CYCLON.