Πετρέλαιο κίνησης και θέρμανσης

H εταιρεία «ΑΦΟΙ ΜΠΟΤΗ & ΣΙΑ Ο.Ε.» δεσμεύεται στους πελάτες της να παρέχει την καλύτερη εξυπηρέτηση.

Αυτό εξάλλου το πράττει κατά την πολυετή πορεία της. Δεν θα μπορούσε να μην υλοποιήσει αυτή τη δέσμευση και στην περίπτωση του πετρελαίου θέρμανσης. Από τα μέσα του φθινοπώρου που ξεκινά η διανομή του πετρελαίου θέρμανσης, μ’ ένα τηλεφώνημα η παραγγελία σας φθάνει άμεσα και εντός 24ωρου στο σπίτι σας. Με σύγχρονα βυτιοφόρα οι υπάλληλοι της εταιρείας αναλαμβάνουν την κατ’ οίκον διανομή, παραδίδοντας την συμφωνημένη ποσότητα, στη συμφωνημένη ημέρα και ώρα, βοηθώντας τους καταναλωτές να μετρήσουν σωστά τον όγκο της δεξαμενής τους και να επιβεβαιώσουν ότι έχουν παραλάβει τη σωστή ποσότητα.

Τάχιστη εξυπηρέτηση στη διανομή πετρελαίου θέρμανσης με πλήρη επαγγελματισμό και ασυναγώνιστες τιμές!

Στόχος της «ΑΦΟΙ ΜΠΟΤΗ & ΣΙΑ Ο.Ε.» ο σεβασμός στον καταναλωτή, με σκοπό την παροχή της εγγυημένης ποιότητας, της εξασφαλισμένης ποσότητας, των ανταγωνιστικών τιμών.

Σημειωτέον ότι η εταιρεία διαθέτει πετρέλαιο θέρμανσης σε ανταγωνιστικές τιμές, κάθε χρόνο αποκτάται ένα όλο και μεγαλύτερο μερίδιο της αγοράς, όχι μόνο χάρη στην ποιότητα και την απόδοσή του αλλά και χάρη στην απαράμιλλη εξυπηρέτηση της.

Για την εξυπηρέτηση και την διευκόλυνση των καταναλωτών οι υπάλληλοι της εταιρείας «ΑΦΟΙ ΜΠΟΤΗ & ΣΙΑ Ο.Ε.» αναλαμβάνουν την κατάθεση των αιτήσεων για τη λήψη του επιδόματος πετρελαίου θέρμανσης, άμεσα και χωρίς κόστος.

Για τους απλούς καταναλωτές – οδηγούς, ή για επαγγελματίες των μεταφορών, η LPC διαθέτει μια σειρά καυσίμων σε ανταγωνιστικές τιμές, μέσα από ένα διαρκώς διευρυνόμενο δίκτυο πρατηρίων με το σήμα CYCLON  σε ολόκληρη τη χώρα.

Η «οικογένεια» καυσίμων DRIVE MAX απαρτίζεται από τεχνολογικά προηγμένα και σε ανταγωνιστικές τιμές, καύσιμα CYCLON, βενζίνες και πετρέλαια, που διασφαλίζουν την μέγιστη απόδοση του κινητήρα, ενώ η ποιότητά τους αποτελεί εγγύηση για τη βέλτιστη καύση και τα λιγότερα δυνατά κατάλοιπα.

To ΝΕΟ πετρέλαιο κίνησης DIESEL DRIVE MAX περιέχει πρόσθετα υψηλής τεχνολογίας με καθαριστικές και μυκητοκτόνες ιδιότητες, προσφέρει αντιδιαβρωτική και αντιοξειδωτική προστασία ενώ προσφέρει βελτιωμένο δείκτη κετανίου μέχρι και 2 μονάδες, με αποτέλεσμα την

  • Ταχύτερη και ομαλότερη καύση
  • Αύξηση της διαθέσιμης ιπποδύναμης
  • Οικονομία καυσίμου
  • Μείωση των ρύπων
  • Μείωση του θορύβου
  • Ευκολότερο ξεκίνημα σε κρύο περιβάλλον

 

SAM_0464 SAM_0462