Δωροκάρτα

Μέσα σε λίγα λεπτά και εντελώς ανέξοδα αποκτάς την κάρτα μέλους της εταιρείας μας. Με τη χρησιμοποίησή της σε κάθε αγορά φεύγεις κερδισμένος, αφού με τους πόντους που συγκεντρώνεις κερδίζεις γκάμα μικρών και μεγάλων δώρων!!!Ακόμη το σκέφτεστε;

Μη χάνετε λεπτό, επισκεφτείτε το κατάστημα της εταιρείας «ΑΦΟΙ ΜΠΟΤΗ & ΣΙΑ Ο.Ε.» στα Τρίκαλα στο 1ο χλμ. της εθνικής οδού Τρικάλων – Ιωαννίνων, συμπληρώστε με τη βοήθεια των υπαλλήλων μας την κάρτα μέλους και βγείτε κερδισμένοι.

Γιατί εμείς σεβόμαστε την εμπιστοσύνη που δείχνεται απέναντί μας, όλα αυτά τα χρόνια… και δεν έχουμε παρά να σας ανταμείψουμε!

 

Τώρα οι αγορές σας μετατρέπονται σε κέρδος αφού εσείς μας εμπιστεύεστε και εμείς σας επιβραβεύουμε!

 

Η εταιρεία «ΑΦΟΙ ΜΠΟΤΗ & ΣΙΑ Ο.Ε.» αντιλαμβανόμενη την εμπιστοσύνη της πολυπληθούς πελατείας της, επιδιώκει την επιβράβευση των καταναλωτών, ως ένα δείγμα αγάπης και ανταμοιβής.

Έρχεται να προσφέρει στους πελάτες της, την κάρτα μέλους, «ΜΠΟΤΗ CARD», χαρίζοντας μέσω αυτής μικρά και μεγάλα δώρα.

Η διαδικασία είναι απλή. Κατά την επίσκεψη του πελάτη στο κατάστημα των Τρικάλων, με τη βοήθεια των υπαλλήλων μας συμπληρώνεται η αίτηση εγγραφής στο πρόγραμμα «ΜΠΟΤΗ CARD» και άμεσα και χωρίς κόστος γίνεται η παραλαβή της κάρτας.

Με κάθε αγορά καυσίμων, λιπαντικών, ειδών περιποίησης – αξεσουάρ αυτοκινήτου, λοιπών ανταλλακτικών και μηχανημάτων, όλων των ειδών που διατίθενται στο café «Vento», οι πελάτες του καταστήματος των Τρικάλων, κάτοχοι της «ΜΠΟΤΗ CARD» επιβραβεύονται με δωρεάν πόντους.

Οι πόντοι που συγκεντρώνονται από τις αγορές εξαργυρώνονται στo κατάστημα των Τρικάλων με δώρα μικρής και μεγάλης αξίας.

Επωφεληθείτε λοιπόν μέσω της δωροκάρτας και μετατρέψτε τις αγορές σας σε κέρδος. Γιατί όσους περισσότερους πόντους συλλέγετε, τόσο περισσότερο είστε κερδισμένοι!!!

Και μη ξεχνάτε η εταιρεία φροντίζει για εσάς, επιβραβεύοντας όλες σας τις αγορές, συμβαδίζοντας πάντα με τα νέα στάνταρ που θέτουν οι εποχές μας.

ΠΡΟΙΟΝΤΑ                                     ΠΟΝΤΟΙ                                        ΠΟΣΟΤΗΤΑ ANA /

Cyclon Drive Max Unleaded 96 Ron 1 1 lt
Cyclon Drive Max Unleaded 100 Ron 2 1 lt
Diesel Drive Max 1 1 lt
Diesel Θέρμανσης 0,5 1 lt
Είδη cafe 1 1 ευρώ
Λιπαντικά 2 2,5 ευρώ
Αξεσουάρ αυτοκινήτου 3 10 ευρώ
Ανταλλακτικά – εξοπλισμός 10 50 ευρώ

Η πόντοι λαμβάνονται μέσω όλων των αγορών μετρητοίς.

Για περισσότερες πληροφορίες εντός των καταστημάτων.